Corporatia Fair Isaac, lider in furnizarea de tehnologie decizionala si analitica, organizeaza primul sau seminar tehnologic in Romania. Purtand titlul "Disciplina deciziilor si reducerea riscului de creditare" seminarul isi propune sa informeze factorii de decizie din sectorul de creditare din Romania despre solutii create pentru a-i ajuta sa beneficieze de cele mai avansate metode de tehnologie decizionala. La seminarul tehnologic Fair Isaac si-au anuntat participarea o serie de directori din bancile si companiile de credit ce opereaza pe piata din Romania.

In programul seminarului este cuprinsa o trecere in revista a abordarii companiei Fair Isaac fata de Managementul Deciziilor, precum si informari detaliate asupra modului in care noile solutii analitice si tehnologiile decizionale aduc valoare si sunt relevante pentru institutiile financiare din Romania.

Pe parcursul sesiunilor informative, specialistii companiei Fair Isaac vor aborda subiecte de actualitate cu care sunt confruntati managerii de credite in ceea ce priveste riscul de creditare si cum solutiile propuse de Fair Isaac ii pot sprijini pentru a rezolva pozitiv aceste aspecte.
Cu prilejul primului seminar tehnologic al companiei Fair Isaac in Romania, Ian Read, director in cadrul Fair Isaac International, a declarat: "Suntem incantati sa fim prezenti in Romania la un moment atat de important pentru sectorul bancar si de credit. Acest seminar este o ocazie excelenta pentru compania Fair Isaac sa ii informeze pe cei mai importanti operatori de credite de pe piata din Romania referitor la ultimele solutii tehnologice disponibile, solutii ce ii pot ajuta sa ia decizii profitabile in ceea ce priveste clientii. "Participantii la seminarul companiei Fair Isaac vor avea ocazia sa afle mai multe detalii despre produsele Fair Isaac cum ar fi Global FICO (TM), Capstone (TM) Decision Manager si Capstone Decision Accelerator".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Rodseth, Janssen Romania: Predictii pentru piata farma in 2019