L’Oreal Romania are un nou country general manager in persoana lui Gilles Antoine, angajat al companiei inca de acum 17 ani.
Antoine ii succeda in functie lui Richard Matalon, care dupa patru ani in care a condus compania si-a incheiat mandatul si a primit noi responsabilitati in cadrul grupului L’Oreal, continuandu-si astfel cariera internationala.

Gilles Antoine, noul country manager desemnat de grupul L’Oreal in Romania si-a inceput cariera in urma cu 17 ani in cadrul L’Oreal Franta, in domeniul vanzarilor. Acum mai bine de 10 ani, acesta a inceput o cariera internationala in cadrul grupului.

Traseul profesional international al lui Gilles Antoine numara tari precum Mexic (unde a ocupat functia de Sales Director pentru Divizia de Produse Publice), Brazilia (Commercial Director pentru Zona America Latina, Divizia de Produse Publice) si Venezuela.

In aceasta ultima tara, Antoine a reusit, in calitate de general manager al diviziei de produse publice, sa dubleze cifra de afaceri in 3 ani, intr-un context economic complex. In 2009, el a revenit in Franta pe pozitia de deputy general manager pentru zona America Latina, avand responsabilitatea activitatilor comerciale si de dezvoltare a unui numar de tari precum Peru, Columbia si tarile din America Centrala.

Odata cu inceputul anului 2012 Antoine devine noul director general al L’Oreal in Romania, conducand afacerile locale ale grupului si ocupandu-se de managementul celor 3 divizii si 9 branduri prezente pe piata locala.

In Romania compania L’Oreal este prezenta pe piata de peste 14 ani, are peste 130 de angajati si numara un portofoliu de 9 branduri distribuite in intreaga tara.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri