Remus Visan, deputy managing director Paravion Tour, se trezeste in fiecare dimineata la 7, iar la birou ajunge in jurul orei 8,30, unde sta in medie circa 11 ore pe zi.
Managerul Paravion.ro locuieste intr-o zona apropiata biroului, ajungand intr-un timp destul de scurt la munca si spune ca pentru el “traficul din Bucuresti este comparabil cu o cursa de 100 de metri garduri”, locul in care ar vrea sa traiasca fiind Sevilia, al patrulea oras ca marime al Spaniei.

Ziua de lucru incepe cu o cafea, timp in care verifica vanzarile Paravion de pe timpul noptii precedente.

In fiecare zi, Visan citeste revista presei pe internet, www.wall-street.ro, si cumpara Ziarul Finaciar si, de asemenea, o data pe saptamana cumapra Dilema Veche.

Patru intalniri de afaceri pe zi este tinta omului de afaceri, la care se adauga intalniri/discutii constante cu fiecare echipa in parte. Managerul petrece circa 6 - 7 ore pe zi in intalniri/videoconferinte.

In interes de serviciu, Remus Visan are anual intre 14 – 16 calatorii in strainatate.

Timpul liber este petrecut de manager cu familia. “In camera Arianiei si a lui Calin. Ei sunt regizorii timpului meu liber. Sunt o persoana dedicata familiei si am noroc de o familie care imbratiseaza cu entuziasm orice idee de relaxare pe care as avea-o”, spune Visan.

Intrebat despre ce restaurante prefera, seful Paravion.ro ne-a destainuit “Imi plac foarte mult restaurantele din Paris pentru ca te lasa sa fii spectatorul strazii, indiferent de vreme. Nu sunt gourmand, asa ca de multe ori ma pacalesc pentru ca le aleg in functie de locatie sau ambienta”.

Paravion.ro are o echipa care se ocupa permanent de Social Media. “Nu ai voie sa o ignori, sa o eviti. Este extrem de solicitanta, pretentioasa. Trebuie sa fii corect, sa arati respect. Ne simtim ca pe scena: Incercam sa fim talentati, sa simtim publicul. Avem o echipa conectata in permanenta la Social Media”, a adaugat Visan.

Paravion.ro s-a lansat pe piata in 2005 fiind primul business online care a inceput sa vanda bilete de avion cu disponibilitate in timp real.

Remus Visan este si actionar la Happy Tour alaturi de Mircea Vladu si fondul de investitii spaniol GED.

GED are un portofoliu format din opt companii din estul Europei, sapte fiind din Romania - Happy Tour, Diamedix, Total Energy Business, Rosegur, Fonomat, Infopress si RED.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri