Furnizorul de servicii si echipamente pentru HoReCa si retail alimentar Daas a intrat in 2012 cu planuri de investitii de 2 milioane euro.
In plus, compania a deschis deja un nou showroom in Bucuresti, dupa o investitie de 150.000 euro.

De asemenea, pentru anul acesta compania mai are planificata constructia sediului central din Ploiesti care se ridica la 1,6 – 2 milioane de euro, constructie cu care ne aflam in faza PUZ. Initial acest proiect ar fi urmat sa demareze in 2011, insa a fost amanat ca urmare a unor probleme legate de accesul din drumul national catre teren, a caror rezolvare a durat foarte mult.

Proiectul din Ploiesti presupune constructia unui depozit de 3.500 m.p. si birouri cu showroom de 1.500 metri patrati.

Showroomul din Bucuresti este al doilea din tara al companiei. Primul magazin Daas, de prezentare cu vanzare, a fost deschis in primavara anului 2009, la Constanta.

Compania are in prezent cinci puncte de lucru: Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Cluj, Iasi si reprezentanti de vanzari si service in Craiova, Timisoara, Brasov, Sibiu, Oradea, Satu-Mare.

Compania si-a majorat cifra de afaceri cu 40% in 2011, ajungand la 20,8 milioane de euro, fata de 14,8 milioane de euro in 2010. Tinta companiei pentru 2012 este de 25 de milioane de euro.

Compania a fost fondata in anul 1993, avand ca obiect principal de activitate importul si distributia de echipamente si mobilier pentru industriile horeca si retail alimentar, precum si asigurarea serviciilor de intretinere post-vanzare.

sursa foto: daas.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri