Compania americana JLG Industries, apartinand grupului Oshkosh Corporation, a anuntat, in cadrul masurilor de restructurare a productiei sale globale, ca nacelele cu brat articulat produse in Europa, modelele 450 seria II si 510AJ, vor fi fabricate la unitatea JLG din Medias din Romania, aflata la 60 de kilometri de Sibiu.
Anuntul face parte dintr-o initiativa de afaceri strategica mondiala a companiei americane.

JLG dispune de unitati de productie in Pennsylvania si Ohio - S.U.A., Tianjin - China, Maasmechelen - Belgia, Tonneins - France si Medias - Romania, avand totodata centre de service si asistenta tehnica pe tot globul.

In Romania, distribuitorul exclusiv al nacelelor marca JLG este compania Industrial Access, liderul pietei romanesti in domeniul nacelelor si platformelor pentru acces si lucru la inaltime.

„Faptul ca fabricam in aceasta regiune ne va permite in continuare sa livram produsele cerute clientilor si complementeaza celelalte centre de productie pe care le detinem in Europa”, a declarat Wayne Lawson, vicepresedinte si director executiv al JLG Industries pentru Europa, Africa si Orientul Mijlociu.

„Romania este o piata cu un potential important de dezvoltare in ceea ce priveste contructiile de dimensiuni ample, care presupun investitii majore si echipamente performante. Ma refer la porturi, stadioane, parcuri eoliene, pentru a aminti numai cateva dintre acestea", spune Stefan Ponea, CEO & managing partner al Industrial Access, unul din cei mai importanti jucatori in domeniul nacelelor si platformelor pentru acces si lucru la inaltime din Romania.

Din totalul flotei in numar de 800 de utilaje detinute de Industrial Access, 70% poarta brandul JLG.

In 2012, compania va investi pana la 2,5 milioane de euro in utilaje noi, din care 50% va pleca spre comenzi pentru utilajele produse la Medias si in alte fabrici JLG din lume.

JLG Industries Inc. este o companie specializata in proiectarea, fabricarea si comercializarea de echipamente de ridicat.

Foto: jlg.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri