Procter & Gamble (P&G) va concedia 5.700 de angajati care nu lucreaza la operatiunile de productie ale grupului, reprezentand 10% din personalul acestor departamente, transmite Reuters.
Masura este incadrata intr-un plan de reducere a costurilor cu 10 miliarde de dolari pana la sfarsitul anului 2016, scrie Mediafax.

Cea mai mare companie de produse de larg consum are circa 57.000 de angajati in afara operatiunilor de productie, dintr-un total de 129.000 de persoane.

Compania a anuntat anterior ca vrea sa elimine 1.600 de locuri de munca in actualul an fiscal.

Joi, P&G a aratat ca va renunta la alti 4.100 de angajati in anul fiscal 2012-2013, care va incepe in iulie.

Compania anticipeaza ca va economisi 800 milioane de dolari datorita concedierilor, au declarat directorii P&G prezentii la o conferinta in Florida.

P&G a deschis in 1992 la Bucuresti primul birou din regiunea Balcanilor, care serveste drept sediu regional pentru companie. Grupul a preluat in 1995 o fabrica din Timisoara.

Gigantul american inglobeaza marci ca Gillette, Pampers, Tide sau Head&Shoulders.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri