Bergenbier SA a inceput din aceasta luna sa comercializeze berea Staropramen si in ambalaj PET de un litru.

“Staropramen la 1l PET este vandut cu succes in alte tari din regiune, iar decizia de a-l lansa in Romania este fireasca, tinand cont de expansiunea dinamica a acestui tip de ambalaj pe plan local”, spun oficialii companiei Bergenbier.

Vanzarile la PET acopera jumatate din volumul de bere vandut anual in Romania.

Lansarea va fi sutinuta de un mediaplan puternic ce include spoturi TV, online si PR si la punctele de vanzare prin materiale de comunicare de impact.

Staropramen este marca emblematica a Grupului StarBev, fiind disponibila in prezent in peste 30 de tari din intreaga lume. In Romania, Staropramen se produce sub licenta la fabrica Bergenbier S.A. de la Ploiesti.

Bergenbier S.A. face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operatiuni in alte 8 tari din Centrul si Estul Europei.

Portofoliul companiei cuprinde marcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blonda, Bere blonda fara Alcool, Nefiltrata din Grau si Fresh - si Noroc si marcile internationale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s si Löwenbräu. Alaturi de acestea, compania importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si