Primavara incep renovarile in locuinte, iar alegerea potrivita a gresiei si faiantei si mai ales pretul acestora joaca un rol decisiv. Afla dintr-o analiza wall-street.ro in ce magazine gasesi cele mai mici preturi.
In lanturile D-I-Y, preturile pentru gresie si faianta difera de la un magazin la altul, in functie de stocul disponibil, contractelor incheiate cu producatorii sau a altor factori.

Sanex, Cesarom si Kai Group, cei mai mari producatori de solutii ceramice de pe piata locala, au preturi diferite in cele mai importante lanturi de bricolaj din Romania, potrivit analizei wall-street.ro.

[Vezi
aici rezultatele complete ale analizei]

Faianta

Producatorul Sanex, parte a grupului austriac Lasselsberger, este prezent in sapte din opt magazine analizate cu modelul standard Florenza, disponibil intr-o varietate de culori si modele.Cea mai rentabila oferta pentru faianta de 20x30cm se gaseste in retelele magazinelor Dedeman si Praktiker la un pret de 21,99 lei / mp, iar cea mai scumpa oferta pentru acelasi tip de faianta este prezenta in magazinul de bricolaj Leroy Merlin.

Cea ieftina solutie a producatorilor de faianta Cesarom este modelul Cara Bej, disponibil in reteaua magazinelor Dedeman la un pret de 26,73 lei / mp.

In ceea ce priveste oferta de faianta a producatorilor bulgari de la KAI Group, modelul Kera Blue are cel mai mic pret si se gaseste in reteaua magazinelor Hornbach la 19,90 lei / mp.

Printre lanturile D-I-Y care comercializeaza toate produsele analizate se numara: Praktiker, Baumax si Leroy Merlin.


Gresie

Cea mai ieftina solutie pentru gresie a producatorilor romani de la Sanex se gaseste in reteaua magazinelor Bricostore. Modelul Clara albastru are un pret de 21,98 lei / mp.

Cara Bej este solutia de pardoseala cea mai ieftina de la Cesarom si este disponibila in reteaua de bricolaj Dedeman la un pret de 26,49 lei / mp.

Kera Blue este varianta cea mai accesibila a producatorilor KAI Group si se gaseste in reteaua magazinelor Hornbach la un pret de 19,90 lei / mp.

[ Accesati aici analiza completa ]

Credit foto: lasselsberger.infoconstruct.ro








Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri