Site-ul de recrutare eJobs va organiza in zilele de 11 si 12 mai cel mai mare targ de job-uri si cariera din tara, eJobs Expo, unde isi vor expune oferta de locuri de munca peste 100 de companii. Evenimentul, care se va desfasura la central expozitional Romexpo, in Pavilionul Central, asteapta peste 35.000 de vizitatori.
“Inceputul anului 2012 a fost unul interesant si promitator din punct de vedere al numarului de posturi publicate pe site-urile de recrutare, astfel ca, in acest moment, pe eJobs sunt 12.500 posturi din diverse domenii, 1.950 dintre acestea fiind disponibile pentru strainatate, rezultand astfel o crestere a ritmului angajarilor”, a declarat pentru Wall-Street.ro Laura Chilom, PR Executive al eJobs.

Potrivit acesteia, din datele din piata rezulta ca angajatorii cauta candidati cu experienta, competente tehnice dovedite, cunostinte de limbi straine si, nu in ultimul rand, abilitati de lucru in echipa. Totodata, candidatii sunt cei care si in 2012 acorda atentie stabilitatii companiei si perspectivelor de dezvoltare profesionala, lasand in plan secund beneficiile si pachetele motivationale.

“Prin intermediul eJobs Expo, ne-am propus sa ii aducem fata in fata pe angajatori si candidati, creand astfel oportunitatea unei comunicari directe, cu rezultate favorabile si rapide, de ambele parti. Beneficiind de o pozitionare de exceptie datorata locatiei cu traditie in organizarea targurilor din Romania, eJobs Expo isi doreste sa devina de asemenea un targ cu traditie in domeniul carierei si ofertelor de locuri de munca exclusive”, a adaugat Chilom.

eJobs Expo va dispune de o suprafata de aproximativ 13.000 mp, cea mai mare suprafata de expunere alocata pana acum unui targ de joburi in Romania.

La eveniment vor fi prezente peste 100 de angajatori din cele mai importante industrii, iar companiile care au confirmat deja participarea fac parte din domenii precum: IT, HR, Pharma, Financiar/Bancar, BPO, Retail, Automotive, Transporturi, Asigurari, Vanzari, Productie, Call Center, Paza si protectie, Curierat, Cursuri si Traininguri.

“Pana in acest moment, si-au confirmat prezenta in cadrul eJobs Expo peste 60 de companii din domeniile anterior mentionate. Zilnic, noi companii se adauga la lista de companii participante si expozanti”, a precizat Laura Chilom.

eJobs Expo asteapta peste 35.000 de vizitatori, care vor putea face networking la cel mai inalt nivel, iar CV-ul lor va fi analizat direct de managerii de resurse umane din cele mai mari companii din Romania.

eJobs este primul serviciu de recrutare online din Romania si Europa de Sud Est, cu peste 60% cota de piata si cu peste 2.300.000 de CV-uri active in baza de date.Cu sute de joburi noi publicate zilnic, eJobs atrage lunar aproximativ 1.600.000 de vizitatori unici/luna, cu peste 30.000.000 pagini vizionate/luna, conform Sati.ro. Peste 140.000 de companii-client folosesc eJobs pentru publicarea anunturilor de angajare si selectia de personal.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri