Retailerul german Metro Cash & Carry va organiza, in perioada 7-11, la Romexpo, un targ expozitional de solutii de afaceri pentru HoReCa, vanzare cu amanuntul si birouri din regiunea Europei de sud-est, pentru care va investi 1,2 milioane de euro.
Evenimentul, ajuns la a treia editie, va reuni, pe o suprafata expozitionala de 15.000 de metri patrati, peste 200 de furnizori Metro cu oferte speciale, consultanti din Romania si de peste hotare, precum si oameni de afaceri si profesionisti.

"Sunt asteptati peste 50.000 de oameni de afaceri, din care peste 5.000 de oameni de afaceri vor veni din 11 orase cu curse speciale (avioane si autocare) puse la dispozitie de organizator (Suceava, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, Galati, Braila, Buzau, Constanta, Pitesti, Targoviste, Craiova, Deva, Arad, Timisoara, Oradea, Turda, Cluj, Tg. Mures, Baia Mare, Satu Mare, Brasov, Sibiu, Ploiesti)", potrivit organizatorilor.

Intre 7 si 9 martie, evenimentul va fi deschis doar clientilor Metro (cu legimatie), iar intre 10 si 11 martie vor avea acces si publicul larg, pe baza platii unui bilet.

Vor avea loc prezentari de produse, demonstratii culinare, degustari gastronomice, precum si de vin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri