“Am optat ca primul magazin din reteaua La Provincia sa fie deschis la Babeni, Valcea, in regiunea fermelor de pui, pentru ca acolo este kilometrul zero al dezvoltarii noastre. Avem in plan sa deschidem 100 de magazine La Provincia atat in zona de sud a tarii, dar si in Ardeal”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Iustin Paraschiv (foto), proprietarul Avicarvil.

Pentru dezvoltarea lantului La Provincia, Avicarvil are un buget de aproximativ 5 milioane de euro, fonduri dedicate "identificarii si amenajarii spatiilor comerciale dupa acelasi standard", la nivel national.

"Nu excludem in extinderea noastra si posibilitatea francizarii, insa ne vom alege foarte atent partenerii. Dezvoltarea brandului La Provincia este una fireasca in contextul in care grupul nostru a ajuns sa fie integrat, avand toate componentele necesare - agricultura, productie de furaje, crestere de animale, abatorizare, procesare si retail”, a mai spus Paraschiv.

Spatiul-standard pentru o unitate La Provincia este de 150 de metri patrati, iar formatul unitatilor este de magazine de proximitate (de cartier).

Citeste si:

„Cand unii dau faliment, altii se extind. Da, am preluat o parte din spatiile Mic.ro si mai suntem in discutii si cu alti proprietari, destul de aproape de a fi finalizate", a spus Iustin Paraschiv pentru Money Express.

Infiintata in 2008, Avicarvil face parte din grupul de firme apartinand familiei Paraschiv, care a incheiat anul 2011 cu o cifra de afaceri de peste 170 de milioane de euro. Grupul are afaceri in domeniile agro-zootehnic, trading si retail. In cadrul Avicarvil lucreaza peste 700 de persoane. La nivel de grup (alte companii membre: Ana si Cornel, Carmistin, Ladrisi Grup si Pajo Holding) sunt peste 2.000 de angajati. Familia Paraschiv mai detine si lantul de peste 100 de magazine Ana si Cornel, care comercializeaza produse din carne.