Alaturi de povestile cu pirati, cautarea comorii, gastronomie, dans sau drumming, activitati extreme sau mai moderate, Vision Consulting a dezvoltat un program de teambuilding urban inedit – „Odiseea lui Gaudi”.
Va propunem o odisee in orasul lui Gaudi, calatorie in care veti descoperi atractiile turistice, istoria si legendele acestora, oameni si obiceiuri, totul transpus intr-o poveste atemporala in care trecutul si prezentul se impletesc, dezvaluind, unul cate unul, toate motivele pentru care Barcelona este numita si Marea Vrajitoare.

Construit in jurul unei povesti in care intriga este lupta pentru tron intre familiile regale Castilla si Aragon, programul de teambuilding este un mix creativ de cultura, spirit de echipa, cunoastere, organizare si planificare, intercunoastere si autodescoperire.
Cautand indicii ascunse si dezlegand sarade, trecand prin probe dificile sau amuzante, participantii vor ajunge la cele mai importante locuri - Sagrada Familia, La Pedrera, Parc Guel, Poble Espanol, Fantana Magica, La Rambla, Camp Nou, Aquarium - traind o frumoasa poveste de echipa, intr-un program complex si incitant desfasurat intr-un oras magic.

Alte activitati de teambuilding din oferta companiei:
• La munte: Comoara lui Motoc, 007 Team, Vanatoarea de resurse;
• In Delta: The Danube Delta, Intrecerea pescarilor, Comoara de la Mila 23;
• Pelitoral: Navigatorii, Olimpiada marii, Scuba diving

Clientii Vision Consulting cauta pe langa motivarea si recompensarea angajaţilor sa le ofere ocazia de a lucra si altfel in echipa, intr-un mediu relaxant si nou, putand sa-si descopere noi aptitudini, pasiuni si valori. Componenta culturala este importanta pentru firmele care apeleaza la astfel de programe de teambuilding, alegandu-se astfel orase cu o impresionanta istorie si tradiţie culturala.

Printre clientii companiei amintim: Petrom, Sanofi Aventis Zentiva, Roche, Bristol Meyers Squib, OTP, Bancpost, RBS, Unicredit, BNP Paribas, Raiffeisen, Eureko, Generali, BCR,ING, Oracle, SAP, Siveco, Samsung, Renault,Vodafone, Cosmote, Romtelecom, Roland Berger, Stanton Chase, DLA Piper, TPA Horwarth, P&G, Unilever, Nestle, Philip Moris, Kraft Foods, Ursus, Heineken, British American Tobacco, Metro, Bricostore, Texaco, Apa Nova.

Te invitam sa accesezi www.programe-teambuilding.ro pentru a afla mai multe detalii despre teambuildingurile organizate de noi!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri