Ministerul Economiei a vandut pachetul integral de actiuni detinut la ISCIR, pentru 2,58 milioane de lei (aproximativ 600.000 de euro), firmei de certificare RINA Simtex, singurul ofertant.
"Dupa verificarea si analizarea documentelor de participare depuse, RINA Simtex Organismul de Certificare SRL Bucuresti a fost declarat ofertant acceptat, iar in urma oferirii pretului de pornire al licitatiei, de 2,58 milioane de lei, a fost declarat ofertant adjudecatar, conform prevederilor legale", se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei, scrie Mediafax.

RINA Simtex a fost singurul participant la licitatia cu strigare care a avut loc marti.

Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) a fost infiintata in 1910. ISCIR are un capital social de 1,93 milioane de lei si are ca obiect de activitate testele si analizele tehnice. Firma are 18 salariati.

In perioada urmatoare vor fi negociate clauzele contractului de vanzare-cumparare de actiuni.
RINA Simtex are un capital social de 143.000 de lei si este detinuta in proportie de 70% de RINA International BV din Olanda. Restul actiunilor apartin mai multor persoane fizice de cetatenie romana.

Potrivit celor mai recente informatii disponibilie, RINA Simtex a avut in 2010 o cifra de afaceri de 6,7 milioane de lei si un profit brut de 1,6 milioane de lei. Firma avea in 2010 un numar de 43 de angajati.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri