Flamingo International si-a majorat facilitatea de credit pe termen scurt obtinut de la ING Bank, de la 12 milioane de euro la 18,9 milioane de euro. Potrivit comunicatului transmis Bursei de Valori Bucuresti, la data de 1 martie 2006, compania a incheiat un Amendament la Contractul de Credit semnat la data de 19 februarie. Majorarea facilitarii de credit este necesara pentru finantarea stocurilor de marfa necesare in prima jumatate a anului.

In urma unui contract incheiat la inceputul lunii ianuarie, Flamingo va furniza Ministerului Justitiei echipamente si servicii IT in valoare de opt milioane de euro.

"Flamingo va livra circa 13.000 de PC-uri si va asigura serviciile de instalare pentru acestea. Majorarea facilitatii de credit va permite grupului sa sustina financiar productia de calculatoare", a declarat vicepresedintele grupului, Dan Topala, citat de Mediafax.

Ministerul Justitiei si Ministerul Public au semnat cu Unicredit Leasing Romania si Intrarom un contract de furnizare in leasing a echipamentelor de tehnica de calcul necesare procesului de informatizare a sistemului judiciar din Romania.

Valoarea proiectului se ridica la 20 de milioane de euro, acesta fiind realizat prin fonduri Phare.

Grupul de firme Flamingo include societatile Flamingo International, Flamingo Computers si Flamingo Distribution Center.
Recent, Flamingo International si-a majorat capitalul social cu aproximativ 31,6 milioane de lei, pentru a finanta achizitia Flanco International.

Cifra de afaceri a Flamingo International estimata pentru anul 2005 va depasi 80 de milioane de euro.