Suedezii de la Ikea iau in calcul deschiderea unui magazin in provincie, printre orasele „candidate” numarandu-se Brasov, Cluj-Napoca sau Constanta.
Al doilea magazin Ikea ar urma sa fie deschis tot in Capitala, iar al treilea urmeaza sa fie inaugurat in provincie.

„Aproape sigur va fi deschis anul acesta. Cei mai multi clienti vin din sectoarele 6 si 1. De asemenea, Cluj, Brasov si Constanta sunt cele trei orase la care se mai gandesc reprezentantii IKEA. Intentia este sa fie deschis un magazin intr-unul din aceste orase in acelasi timp in care va fi deschis cel de-al doilea IKEA in Bucuresti”, a spus unul dintre angajatii magazinului, citat de Buna Ziua Brasov.

Ikea a deschis in 2007 primul magazin din Romania in Baneasa, in proiectul de retail al omului de afaceri Gabriel Popoviciu. In primavara lui 2010, grupul suedez a cumparat magazinul din Baneasa de la omul de afaceri Gabriel Popoviciu.

Pana in prezent, Ikea a vandut peste 50 milioane de produse in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri