Compania Motorside vinde pe piata romaneasca brandul german de biciclete electrice PG Bikes, cel mai scump model fiind de 77.000 euro cu TVA, cam cat costa un autoturism Porsche.
Desi putem prinde 110 de km la ora cu bicicleta electrica, aceasta nu necesita inmatriculare. Bicicleta accelereaza in functie de cat de repede pedalam, este complet din carbon si are sub 35 de kg.

Autonomia motorului electric este de 125 km si pentru o incarcare are nevoie de trei ore si jumatate.

“Am vandut cateva biciclete electrice in Romania, insa nu brandul PG Bikes, care este nou pe piata”, a declarat pentru wall-street.ro Dorin Stelescu, directorul general al Motorside.

Cea mai ieftina bicicleta electrica costa 1.830 euro cu TVA, are o autonomie de 100 km si atinge o viteza maxima de 25 km/h.

Motorside a expus la Salonul International Auto-Moto Bucuresti (SIAMB) 2012, o bicicleta electrica de 5.100 euro cu TVA (foto), care prinde o viteza maxima de 45 km/h.

Motorside vinde si biciclete clasice, avand un portofoliu de trei marci KTM, Scott, Ideal. Cea mai scumpa bicicleta clasica vanduta pana in prezent a avut un pret de 6.000 euro cu TVA.

Compania, cu sediul in Pipera, comercializeaza in Romania si ATV-uri, brandul Buggy.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri