“Ordonanta Parchetului de a institui sechestru asigurator asupra a peste 25 la suta din actiunile emise de Rompetrol Rafinare este o noua incercare de intimidare, dupa ce, de fiecare data cand se prezinta in fata Justitiei, abuzurile sunt infirmate”, a spus Dinu Patriciu.

Dinu Patriciu crede ca procurorii actioneaza impotriva intereselor statului si ale cetatenilor romani, pentru ca aceste acte ii afecteaza nu pe cei cercetati penal, ci pe angajati, parteneri si economia romaneasca in general.

“Trebuia sa-mi puna sechestru pe averea mea, care este de cateva ori mai mare decat valoarea acelor actiuni. Sa se ia masuri impotriva mea, cu acestea ma pot lupta, dar sa nu afecteze munca si viata a mii de oameni”, a precizat Dinu Patriciu.

“Respingem toate acuzatiile care ni se aduc, care nu au nici un fel de relevanta economica si mai ales legala”, a mai spus Dinu Patriciu.

Sechestrul precum si alte masuri abusive ce se intentioneaza a fi luate, afecteaza bursa, interesele investitorilor care, prin crearea unui precedent, afecteaza economia romaneasca, se arata in comunicatul companiei.
Sursa: http://www.baniinostri.ro/stiri/stiri.php?ContentID=6533