Societatea de avocati Tuca & Asociatii si-a schimbat denumirea in Tuca Zbarcea & Asociatii, pentru a marca rolul strategic pe care Gabriel Zbarcea, Managing Partner, il detine in evolutia business-ului firmei.
Incorporarea numelui lui Gabriel in denumirea societatii este o consecinta fireasca a pozitiei importante pe care o are in firma si anticipeaza viitoarea sa contributie majora la dezvoltarea companiei, considera Florentin Tuca, Managing Partner. In acelasi timp, e o modalitate de a pune inca o data in lumina prietenia care ne leaga, precum si relatiile profesionale exceptionale care s-au consolidat de-a lungul timpului. De asemenea, reputatia impecabila a lui Gabriel Zbarcea ca avocat, om de afaceri si fost demnitar de stat aduce un plus de valoare brand-ului Tuca & Asociatii si consolideaza imaginea noastra profesionala si publica, afirma Florentin Tuca.

Gabriel Zbarcea s-a alaturat echipei conduse de Florentin Tuca in ianuarie 2006, ca Managing Partner, revenind la avocatura de business dupa ce a ocupat functiile de consilier al Primului Ministru si, respectiv, Presedinte al AVAS.

Odata cu modificarea denumirii firmei, Tuca Zbarcea & Asociatii se va muta intr-un nou sediu, in America House, un office building de prim-rang din Piata Victoriei. Este momentul potrivit atat pentru un nou nume, cat si pentru un nou sediu in inima centrului de business al capitalei, subliniaza Gabriel Zbarcea. Firma are o reputatie crescuta, iar un sediu adecvat noii situatii este important pentru dezvoltarea business-ului. Noua locatie de 2,000 mp va fi un spatiu corespunzator numarului de avocati si personal adiacent in crestere si, prin pozitia sa centrala va asigura un acces facil clientilor nostri.

Tuca & Asociatii, una dintre firmele de avocatura de top din Romania, s-a infiintat in martie 2005, reunind avocati cu peste zece ani experienta pe piata avocaturii de business. in acest moment, firma are 10 parteneri si 37 colaboratori ajutati de un personal administrativ de suport de 20 de persoane. De la infiintare si pana in prezent, societatea a inregistrat o dinamica remarcabila, tradusa atat in dublarea numarului de avocati, cat si in multiplicarea proiectelor si a tranzactiilor de anvergura, firma fiind implicata in cele mai importante proiecte de privatizare din ultima perioada - BCR, CEC, Electrica Muntenia Sud, in importante achizitii din sectorul privat, si, nu in ultimul rand, in asistenta acordata in arbitraje internationale. Anul 2006 a debutat in forta, prin atragerea lui Gabriel Zbarcea si a lui Robert Rosu ca parteneri, precum si prin consacrarea in luna martie a noii denumiri a firmei drept Tuca Zbarcea & Asociatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri