Producatorul de mezeluri Caroli Foods a achizitionat compania clujeana de profil Maestro Industries, Caroli intarindu-si astfel prezenta pe piata locala. Reprezentantii Caroli Foods nu au dorit sa faca publica valoarea tranzactiei, detaliile urmand a fi date publicitatii dupa ce Consiliul Consurentei se va pronunta in privinta tranzactiei.

In urma contractului de achizitie, Caroli Foods va integra capacitatile de productie si distributie, portofoliul de peste 75 de produse si activitatea celor aproape 200 de angajati apartinand companiei Maestro Industries. Conform Caroli Foods, aceasta achizitie va permite consolidarea pozitiei Grupului in regiunea Transilvaniei si pozitionarea sa mai aproape de tinta propusa, aceea de lider pe piata mezelurilor din Romania.

Am gasit in Maestro Industries un partener solid si experimentat. Credem ca experienta celor doua echipe, aflate acum impreuna, se va concretiza intr-o crestere substantiala pentru grup. Vom fi mai aproape de clientii nostri, vom fi mai prezenti, iar produsele vor beneficia de standardele de calitate pe care Caroli Foods le-a implementat conform celor mai exigente cerinte europene. a declarat Talal El Solh, CEO & President, Grupul Caroli Foods.

Dupa pronuntarea asteptata din partea Consiliului Concurentei, Caroli Foods va realiza o serie de investitii in capacitatile de productie de la Cluj, pentru alinierea acestora la standardele Grupului. Echipa Maestro Industries va continua sa gestioneze afacerea din Transilvania, cu sprijinul conducerii Grupului Caroli Foods.

Pentru Maestro anul 2006 este an aniversar. Sarbatorim peste 2 luni 10 ani de activitate in domeniul mezelurilor. Prin cumulul de resurse realizat si prin sinergiile care se vor crea, credem ca vom reusi sa devenim lideri de piata in urmatorul an. Este o mare satisfactie si realizare pentru noi sa ne alaturam unui grup de dimensiunea Grupului Caroli Foods, a spus Clara Tasnadi, Director Executiv, Maestro Industries.

Cei aproape 200 de angajati ai Maestro Industries se vor alatura celor 1.000 de angajati ai Caroli Foods. Producatorul de mezeluri a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 62 de milioane de euro, in crestere cu peste 40% fata de anul anterior. La jumatatea lunii februarie 2006, Grupul Caroli Foods a demarat la Pitesti constructia unei fabrici dedicate exclusiv produselor crud-uscate
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri