SAFF TRADING SRL a finalizat la inceputul acestui an, o investitie de peste 1,2 milioane de euro in fabrica de caramele de la Bragadiru, judetul Ilfov, constand in achizitia unor noi echipamente si in modernizarea fabricii astfel incat sa fie respectate standardele internationale de igiena si siguranta alimentara GHP si HACCP. Dupa ce a participat in calitate de director de marketing la crearea brandurilor de succes Undelemn de la Bunica, Tomi si Wiesana, Ciprian Scrieciu si-a propus sa demonstreze ca spiritul antreprenorial al romanilor este o realitate.

In prezent operatiunile de la Bragadiru cuprind o hala de fabricatie de 770 mp, trei linii de fabricatie pentru doua tipuri de caramele, precum si doua linii de ambalare de ultima generatie. Cifra de afaceri a firmei a crescut in 2005 cu peste 15%, ajungand la aproximativ 47 de milioane de lei, in timp ce rata de crestere a profitului a fost de 30%.

Suma investita a provenit din sursele proprii ale SAFF si din finantarea acordata de catre ING, in valoare de 500 de mii de euro.

Am creat o companie care si-a propus sa produca caramele deosebit de gustoase, din cele mai bune ingrediente. Am avut curajul sa investesc in linii de productie si de ambalare moderne, pentru a ne consolida din start pozitia pe o piata atat de competitiva. Vrem si vom face: vom aduce pe piata romaneasca si vom exporta produse inovatoare, venind cu o abordare noua, aliniata tuturor tendintelor internationale din industria dulciurilor, declara Ciprian Scrieciu, Directorul General SAFF TRADING SRL.

Un interes deosebit este acordat conditiilor generale de munca precum si respectarii normelor de mediu si igiena. Salariatii firmei participa regulat la training-uri conduse de consultanti straini. Producatorul CIPI proiecteaza deja desfacerea produselor sale si in tari din Uniunea Europeana, un prim pas fiind facut cu succes in Ungaria.

SAFF TRADING SRL a fost infiintata in Craiova in 1994. Activitatea firmei consta in productia si distributia directa a caramelelor, dar si in importul si distributia de produse alimentare la nivel regional si national. Firma detine operatiuni in Craiova, Slatina, Targu Jiu si Pitesti, precum si in Bragadiru - Ilfov unde functioneaza moderna sa fabrica de caramele.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri