Diverta, cel mai mare lant de magazine media din Romania, va investi, in 2006, peste 3 milioane de euro pentru deschiderea de magazine noi, respectiv pentru dezvoltarea conceptului "Best in Diverta" in cadrul retelei deja existente, transmite Rompres.

Continuand planul de investitii de anul trecut, cand au fost inaugurate 15 magazine noi, Diverta va deschide, in cursul acestor saptamani, inca trei magazine. La Bistrita, magazinul Diverta va ocupa o suprafata de 140 mp; in Timisoara, noua locatie va fi amplasata in cadrul complexului comercial Bega si va avea o suprafata de 230 mp, iar la Iasi, Diverta va ocupa 240 mp in Moldova Mall.

Cele trei magazine noi inseamna, pentru companie, o investitie de aproape 500.000 euro si 35 de locuri de munca nou create. Pana la finele acestui an, vor mai fi inaugurate inca sapte magazine noi, astfel incat Diverta sa incheie 2006 cu o retea nationala de 100 de magazine.

Diverta este cel mai mare retailer de produse media din Romania, oferind pietei o solutie completa de produse si servicii pe acest domeniu. in 2005, Diverta a obtinut o cifra de afaceri de 31,5 milioane de euro, in crestere cu 56% fata de anul precedent. Cresterea este datorata dezvoltarii extensive din 2005 si aportului adus de fuziunea cu Best Computers. Diverta si Best Computers sunt branduri ale RTC Holding, unul dintre cele mai mare grupuri comerciale cu capital romanesc de pe piata autohtona.

Noi servicii

Diverta va oferi clientilor sa o serie de servicii noi, printre acestea numarundu-se lansarea unui card de credit Mastercard. care va fi lansat la sfarsitul lunii aprilie. Astfel, clientii vor avea posibilitatea de a achizitiona produselor din reteaua proprie in conditii speciale: perioada de gratie de 90 de zile, dobanzi preferentiale, rate avantajoase.

De asemena, din martie 2006, clientii Diverta pot sa-si achite, intrand in oricare din cele 90 de magazine din retea, facturile la telefon (Connex, Orange, Romtelecom), curent electric (Electrica) si gaz (Distrigaz).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri