OMV este prima companie din Romania care comercializeaza motorina Euro 5, Premium Diesel. Prin aceasta OMV continua sa-si mentina pozitia de lider in inovatie pe piata locala de carburanti. Noul tip de carburant Euro 5 contine doua tipuri de aditivi - Coldex, in perioada de iarna, si P3. Datorita acestui proces de aditivare, Premium Diesel creste performantele masinii, protejeaza motorul autovehiculului si reduce consumul de ulei si carburant. Noul carburant Premium Diesel va fi disponibil in toate statiile de distributie OMV din Romania, la acelasi pret cu cel al motorinei Euro 4 comercializate pana acum.

Premium Diesel are o concentratie de sulf de numai 10 ppm (comparativ cu Euro 3, cu o concentratie de sulf de 350 ppm, sau Euro 4 - 50 ppm), ceea ce contribuie semnificativ la protejarea mediului. Orice posesor de autovehicul dotat cu motor Diesel poate alimenta cu Premium Diesel si poate beneficia de reducerea consumului, protejarea motorului, cresterea puterii acestuia si diminuarea poluarii. Premium Diesel este alegerea ideala pentru masinile echipate cu noul tip de motor Euro 5, care pot fi alimentate doar cu carburant Euro 5, in conformitate cu recomandarile producatorilor.

Prin lansarea noului tip de carburant Euro 5 Premium Diesel, OMV Romania se dovedeste a fi prima companie din Romania care anticipeaza nevoile clientilor, furnizand produse si servicii de calitate si dovedind o mare grija fata de mediu. OMV face un nou pas in inovatie pe piata carburantilor.

OMV a fost totodata prima companie care a comercializat in Romania carburanti Euro 3 (Euro Super 98), carburanti Euro 4 (iMOTION Euro Super 98) si primul carburant cu cifra octanica 100 de pe piata (OMV Super 100).

OMV Premium Diesel - combustibilul pe care masina ta il va savura pana la ultima picatura. Cu un consum mai mic si mai multa putere
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri