Transavia deschide un complex avicol la Cristuru Secuiesc, judetul Harghita, unde vor fi crescuti anual peste doua milioane de pui, a anuntat compania, conform Mediafax.
Ferma are 36 de hale de productie si va crea 30 de locuri de munca.

"Noua unitate va produce 5.500 tone de carne anual si este una dintre cele mai importante investitii din Romania in domeniul cresterii puilor", a declarat Ioan Popa, directorul general si proprietarul Transavia.

Totodata, compania a marit capacitatea de productie a statiei de incubatie si obtinere a puilor de o zi, a fabricii de nutreturi combinate Sintimbru, precum si capacitatea de abatorizare de la Oiejdea, marindu-se si parcul auto cu autospeciale care deservesc aceasta ferma.

Transavia produce in prezent peste 50.000 de tone de carne pe si detine 15 ferme de crestere a puilor de carne, doua ferme de reproductie si doua statii de incubatie, o fabrica de nutreturi combinate, doua abatoare de industrializare a carnii si o fabrica de procesare a carnii, precum si doua ferme vegetale.

Compania a avut in 2010 o cifra de afaceri de peste 100 de milioane de euro si un profit brut de circa 7,5 milioane euro.

Sursa foto: Transavia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri