Compania de freight forwarding IB Cargo, care si-a deschis un birou in incinta Aeroportului Otopeni, vrea anul acesta o crestere a cifrei de afaceri cu 20%, la 7,2 milioane euro, de la 6 milioane euro in 2011.
Serviciile cu cea mai importanta evolutie anul trecut au fost cel de transport aerian si rutier, bazandu-se in special pe cresterea exporturilor. Serviciul de transport maritim in regim de grupaj a inregistrat o crestere semnificativa datorita extinderii ariei de acoperire de la Asia, la America de Nord si America de Sud.

Relocarea departamentului de transport intern de la Timisoara la Bucuresti, precum si deschiderea unui nou birou in incinta Aeroportului Henri Coanda (Otopeni) au avut o contributie semnificativa in ceea ce priveste optimizarea fluxurilor.

Infiintata in februarie 2008, compania IB Cargo ofera clientilor sai servicii de transport maritim in regim de full container sau grupaj, transport rutier si aerian, din orice punct de pe glob si catre orice destinatie.

In prezent, IB Cargo detine trei birouri in Bucuresti, Constanta si Otopeni, in cadrul carora activeaza 30 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri