Are unul dintre cele mai impresionante ritmuri de expansiune din lume, activeaza intr-un domeniu in plina dezvoltare si vrea sa dezvolte reteaua sa globala si in Romania.

Compania germana Weyergans High Care si-a propus sa deschida centre de intretinere corporala in circa 45 de orase romanesti. Cum? Prin franciza.

Coordonarea strategiei de implementare a planurilor de expansiune va fi preluata de un MasterFrancizat autohton, care va avea in vedere, pe de o parte, deschiderea de unitati High Care Center, in mod direct sau prin intermediul sub-francizatilor, dar si identificarea de canale de distributie a produselor sau echipamentelor Weyergans, informeaza CHR Consulting. Nivelul investitional aferent achizitionarii acestui concept este de aproximativ 170.000 de euro, suma ce include taxa de intrare in franciza, de 40.000 de euro, dar si alte costuri de start-up relevante: echipamentele, stocul initial de produse, dotari ale centrului, cheltuieli de marketing pentru inaugurare etc.

Durata contractului propus partenerului este de zece ani, acesta beneficiind de training initial si periodic (de obicei, o data pe an), personalizat in functie de specialitatea pe care o are (medic, instructor fitness sau profesor sport, cosmetician etc.), experienta anterioara nefiind o cerinta obligatorie.

Sursa: http://www.capital.ro/index.php?a=23405&shift=1