Dedeman, unul din cei mai importanti retaileri de bricolaj de pe piata locala, cu capital 100% romanesc, deschide pe 27 aprilie magazinul din Ramnicu Valcea in urma unei investitii de 12 milioane euro, fiind a doua unitate din planul de investitii pe anul 2012.
Odata cu deschiderea de la Ramnicu Valcea, Dedeman isi consolideaza pozitia de piata din punct de vedere al numarului de magazine, formand o retea nationala de 28 de unitati.

Magazinul are o suprafata construita de peste 12.700 mp, din care 1.900 mp sunt destinati unei sere complet automatizate, cu clima controlata. Totodata, magazinul dispune de o parcare proprie, cu 290 de locuri.

Echipa magazinului din Ramnicu Valcea numara 172 de angajati.

Dupa deschiderea celui de-al doilea magazin din Constanta, pe 8 martie, si inagurarea magazinului din Ramnicu Valcea, compania Dedeman are ca obiectiv pentru anul 2012 deschiderea altor 3 unitati.

“Ne dorim astfel sa pastram ritmul sustinut al extinderii, care are ca obiectiv atingerea unui numar de 45 de magazine la nivel national pana in 2015”, sustin reprezentantii grupului.

Totodata, inaugurarile din anul anul in curs au ca scop si cresterea cifrei de afaceri cu 10% fata de anul 2011, cand valoarea inregistrata a depasit doua miliarde de lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri