Astfel, dupa unitatea inaugurata la Bucuresti la jumatatea lunii octombrie, si alte trei magazine deschise in Ploiesti , Ramnicu-Valcea, Timisoara , Baja Mare si Alba Iulia , aceasta noua unitate este amplasata in Targu-Mures , iar investitia se ridica la aproximativ 8 milioane de euro.

Hypermarketul Kaufland Targu Mures are o suprafata de 3.990 de metri patrati, este asezat pe un teren de 21.450 de metri patrati si beneficiaza de o parcare de 316 locuri.

Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG. Grupul Schwarz, cu peste 166.000 de angajati in intreaga Europa, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de Euro.

Concernul Kaufland este reprezentat de peste 650 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia si Romania.

Operatorul de hipermarketuri Kaufland Romania si-a majorat recent tinta de extindere a retelei pe piata noastra de la 40 la 50 de magazine.

Kaufland Romania a creat pana in momentul actual aproximativ 1.650 de noi locuri de munca, la sediul central, in magazinele din Bucuresti, Ramnicu Valcea, Ploiesti si Alba Iulia, precum si la noul depozit central situat in Parcul Industrial Ploiesti.

Grupul Schwarz, din care face parte Kaufland, are peste 166.000 de angajati in intreaga Europa si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de euro.