Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor va avea un program prelungit de lucru al Comisariatului din Municipiul Bucuresti pe 9 mai, ca urmare a finalei Europa League. Astfel, miercuri programul Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor Bucuresti va avea program de lucru pana la ora 22:00. ANPC intra astfel in randul celor care si-au "dereglat" functionarea normala ca urmare a finalei Europa League.
“Masura este luata pentru a preintampina situatii care ar putea afecta drepturile consumatorilor – suporteri ai echipelor din finala Europa League, pe fondul intensificarii activitatilor comerciale in aceasta perioada. Echipele de control ale ANPC vor fi prezente in toate zonele de interes, respectiv, zona stadionului National Arena, Centrul Vechi, zona centrala a capitalei, si vor interveni in toate cazurile de incalcare ale prevederilor legale in domeniul protectiei consumatorilor, a spus Constantin Cerbulescu, presedintele ANPC.

ANPC a postat si un ghid cu sfaturi pentru consumatorii spanioli pe site-ul institutiei, intinse pe trei pagini si impartite pe 6 categorii, de la exchange si taxi, la hoteluri si restaurante.

Ce sfaturi da spaniolilor ANPC? Printre sfaturile date spaniolilor se numara compararea sumelor expuse de casele de schimb valutar la exterior cu cele din interior si verificarea tarifelor de pe portierele taxiurilor, ANPC mentionand ca acestea trebuie trecute cu caractere suficient de mari incat sa se vada de la o distanta de minim 5 metri.

De asemenea verificarea existentei gramajului si pretului produsului in lista de meniu de la restaurant se numara printre sfaturile Protectiei Consumatorilor.

„Nu imprumutati alti jucatori de la cazino”, se numara printre sfaturile ANPC.

Numarul mare de turisti spanioli sositi in Capitala ca urmare a finalei Europa League a determinat o serie de masuri. Spre exemplu, scolile din Bucuresti sunt inchise miercuri, iar Metrorex a anuntat ca statiile din apropierea National Arena vor fi redenumite cu numele unor sportivi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri