Pentru o companie din domeniul resurselor umane sediul reprezinta de multe ori primul element cu care posibilii candidati pentru un job intra in contact. Pozitionarea birourilor, vizibilitatea sau arhitectura acestora spun multe despre firma respectiva, cultura organizationala si valorile sale

Compania de consultanta si intermediere imobiliara Eurisko a anuntat intermedierea deal-ului in urma caruia firma de resurse umane Lugera & Makler, unul din cei mai importanti jucatori pe piata autohtona, si-a mutat sediul intr-o cladire de birouri clasa A.

Firma avea sediul pe Bulevardul Natiunilor Unite din anul 2003, intr-o zona de blocuri cu apartamente. Olandezii au decis in toamna anului trecut ca pozitia castigata in clasamentul firmelor de recrutare trebuie sa fie reflectata si prin intermediul unui sediu adecvat. In luna martie, ei au semnat contractul de inchiriere pentru o suprafata de 980 mp in office building-ul Union II, situat pe Calea Stirbei Voda, in imediata vecinatate a Parcului Cismigiu.

Proprietarul imobilului de birouri a anuntat ca, incepand din luna aprlie, firma Free Scale va elibera spatiul pe care il ocupa in Union II. Datorita faptului ca business center-ul se plia perfect pe cerintele Lugera & Makler, Eurisko a propus aceasta oferta, iar negocierile au fost concretizate cu succes. Imediat ce spatiul va fi eliberat va incepe amenajarea conform necesitatilor si standardelor clientului.

Este preconizat ca firma de resurse umane isi va inaugura sediul in luna mai. Noul chirias va ocupa etajul intai si se va bucura de toate facilitatile unei cladiri clasa A: vizibilitate foarte buna datorita celor 10 etaje ale cladirii, sistem independent pentru incalzire, tavan suspendat cu lumini incastrate, paza non stop precum si de vecinatatea unor chiriasi de renume, cum ar fi: Motorola, Consulatul Belgiei, Compania Romana de Bere etc.

Compania Eurisko s-a ocupat de acest deal prin consultantii sai din cadrul Departamentului Comercial: Catalin Secareanu si Florin Tarla.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Bataie pe job-urile la Stat: Odata intrat in sistem, esti asigurat