Media Galaxy, impreuna cu partenerul sau financiar - BCR, lanseaza o noua oferta de creditare, cardul de credit, cu dobanda de 20,5 la suta pe an, informeaza un comunicat Altex.
Cu noul card de credit BCR de la Media Galaxy, clientii beneficiaza de facilitati in obtinerea unui imprumut. Astfel, pentru un credit cu o valoare de pana la 1.500 de euro, solicitantul nu trebuie sa mai prezinte si copie dupa cartea de munca, documentatia minima necesara fiind buletinul de identitate si adeverinta de salariu. in plus, clientii trebuie sa ramburseze doar dobanda si comisionul pentru sumele tranzactionate.
       
In limita plafonului maxim de creditare, de 5.000 euro, clientii pot achizitiona produse de ultima generatie de la Media Galaxy si raman si cu bani pe care sa ii foloseasca dupa cum doresc.
       
Media Galaxy este marca a grupului Altex, lider pe piata de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania. in prezent, reteaua numara 10 magazine deschise in principalele orase din tara.

Pentru moment, vanzarile Media Galaxy nu au o contributie semnificativa in totalul cifrei de afaceri a Altex, tinand cont de numarul mic de magazine deschise pana acum, declara oficialii companiei.

„In 2006 estimam ca vanzarile Media Galaxy vor continua sa creasca, atat ca urmare a extinderii retelei, cat si multumita serviciilor si produselor de cea mai inalta calitate oferite de electrocomplexurile Media Galaxy,” au declarat pentru Wall-Street oficialii companiei.

De asemenea, reteaua Media Galaxy fiind in curs de extindere, cuantificarea rezultatelor obtinute este nerelevanta. Vanzarile cele mai mari au fost inregistrate in categoriile IT&C (telefoane mobile, laptopuri, calculatoare) si brown goods (televizoare, camere foto digitale, camere video).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si