Ministrul Mediului, Rovana Plumb, va convoca, vineri, o sedinta a Comitetului de Analiza Tehnica (CAT) pentru proiectul Rosia Montana in care vor fi discutate concluziile din auditul juristilor referitoare la intreruperea procedurii de evaluare ca urmare a anularii unor planuri de urbanism.
"Am gasit acel document botezat de presa audit, am cunostinta de continutul lui, insa nu a fost luata vreo decizie in legatura cu opiniile juristilor. Voi convoca o sedinta a CAT-ului in care vor fi discutate aceste puncte de vedere si acolo va fi luata o decizie", a declarat ministrul Mediului, Rovana Plumb, scrie Mediafax.

Potrivit acesteia, cel mai probabil sedinta CAT in care se va discuta acest lucru va avea loc vineri.

Saptamana trecuta, Rovana Plumb declara ca nu a primit auditul prin care juristii recomanda oprirea analizei proiectului de la Rosia Montana in lipsa unor planuri de urbanism valabile, fiind contrazisa atunci de fostul titular al portofoliului, Korodi Attila, care afirma ca i l-a predat.

In scurtul sau mandat ca ministrul al Mediului in Guvernul Ungureanu, Korodi Attila a cerut si primit o analiza a juristilor cu care ministerul lucreaza de mai multi ani, ale carei concluzii propuneau intreruperea evaluarii impactului proiectului Rosia Montana asupra Mediului in lipsa unor planuri de urbanism valabile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri