Romanii nu vor mai lua avionul spre Paris pentru a-si descarca economiile la celebrul magazin Sephora de pe Champs Elysees. Primul magazin de lux sub brandul Sephora s-a deschis, ieri, si in centrul comercial Feeria Baneasa. Valoarea investitiei se ridica la un milion de euro. In magazinele Sephora se comercializeaza produse pentru frumusete, cosmetice, parfumuri destinate persoanelor cu venituri medii si mari. In plus, clientii pot profita si de servicii gratuite de machiaj si consiliere pentru ingrijirea tenului si a pielii.

"Anul acesta vom mai deschide un magazin Sephora in Constanta, iar in 2007 vom continua sa ne extindem. Fondurile alocate sunt in jur de 2,5 milioane euro", a declarat directorul de dezvoltare internationala al grupului elen, Georgios Betchavas. In acelasi timp, va fi continuata si extinderea in franciza a retelei Beauty Shop. Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro.

Sephora apartine prestigiosului grup de brand-uri de lux Louis Vuitton - Mot Hennessy (LVMH), care detine: 441 magazine in Europa, 117 magazine in Statele Unite ale Americii, 2 magazine in Canada si 3 magazine in Asia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Narcoffee Roasters intra pe piata din Sibiu pana la finalul anului