Reprezentantii fondurilor de private equity din Europa de Sud-Est se vor reuni la Bucuresti pe 28 iunie in cadrul celei de-a cincea conferinte regionale anuale, unde vor discuta cu antreprenorii romani despre solutiile pentru dezvoltarea afacerilor in actualul context economic.

„Multi cred ca fondurile de Private Equity sunt simpli furnizori de capital pentru afacerile mari. Contributia lor consta insa si in know-how, deschidere de piete externe, sprijin in recrutarea unor manageri performanti si acces la cele mai noi informatii de piata”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Irina Anghel, secretar general al Asociatiei Fondurilor de Private Equity din Sud-Estul Europei (SEEPEA).

SEEPEA a fost fondata in august 2005 ca organizatie independenta si non-profit, pentru promovarea intereselor industriei de private equity si venture capital in Europa de Sud-Est.

Principalele subiecte care vor fi abordate in cadrul conferintei vizeaza dezvoltarea afacerilor de retail, expansiunea internationala si parteneriatele cu fondurile de private equity.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Modestia, integritatea, competenta si viziunea, atributele liderilor