Numarul centrelor educationale Helen Doron Early English vizeaza o dublare a numarului de centre deschise in franciza din Romania in 2012-2013.

Franciza Helen Doron Early English, liderul global in educatie timpurie, a inregistrat o crestere constanta in ultimii 3 ani in Europa de Est, numarul de centre educationale Helen Doron pornind de la 500 in 2009 si ajungand la 700 in 2011.

In Romania, Helen Doron si-a dublat in ultimul an numarul de centre educationale, ajungandu-se in prezent la 12 astfel de centre. Obiectivul pentru 2012-2013 este dublarea numarului acestora odata cu acoperirea zonelor Moldova si Oltenia de catre cel putin doi noi Master Francizori. In prezent, Franciza Helen Doron acopera peste 50% din teritoriul Romaniei (Transilvania, Muntenia si Dobrogea).

Pentru o Master Franciza Helen Doron se aloca o zona de exclusivitate cuprinsa intre 4 si 10 milioane locuitori, dar si asistenta in realizarea business planului, materiale de lucru si training pentru cei care vor preda. Pentru o franciza simpla, care permite deschiderea unui singur centru, avantajele sunt aceleasi, iar zona de exclusivitate este cuprinsa intre 50.000 si 100.000 locuitori. In acest caz, bugetul necesar care include taxa de franciza si investitia initiala se incadreaza intre 10.000 si 15.000 euro.

„Modelul nostru de afacere s-a dovedit a fi unul care rezista in ciuda conditiilor socio-economice. Am raportat cresteri de peste 10% in fiecare an din ultimii 3 si estimam ca trendul se va mentine si pe viitor, cand vom avea noi Master Francizori si tot mai multe centre educationale”, a declarat Ilan Waldman, business developer Helen Doron Early English.

Programele oferite de Helen Doron includ cursuri pentru copii incepand cu varsta de 3 luni si pana la 18 ani, precum si cursuri pentru grupuri mai mari din gradinite si scoli.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
4 francize ieftine din Romania care te pot ajuta sa fii antreprenor