RVA Insolvency administratorul judiciar al Mic.ro scoate la vanzare stocul de marfa al retailerului falimentar, la preturi reduse cu 50%. Discounturile pot ajunge insa la 74% in functie de tipul produsului, cantitatea cumparata si termenul de valabilitate.
Astfel, un pachet de tigari costa circa 5 lei. O sticla de Martini la un 1 litru costa circa 22 lei, iar un whisky Bailey’s, circa 30 de lei.

RVA a impartit stocul de marfa pe mai multe tipuri: tigari, cafea, carti, produse alimentare, produse nealimentare, mancare pentru animale si bauturi alcoolice.

Vanzarile au inceput deja.

Mic.ro a intrat in insolventa anul acesta.

Peste 700 de companii sau persoane fizice si peste 5.000 de angajati au de recuperat bani de la societatea Mic.ro Retail, marele pariu al omului de afaceri Dinu Patriciu din perioada crizei. In total, datoriile companiei depasesc 180 mil. euro.

Bancile UniCredit, BCR si Raiffeisen sunt cei mai mari creditori ai companiei Mic.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri