Grupul francez Union Investiii a semnat un contract de parteneriat cu reeaua romneasc de supermarket-uri Univers\'all, primul lan naional de supermarketuri 100 la sut romneti, au anunat, luni, reprezentani ai companiei
Primul Euromall din Romnia construit de Union va fi amplasat la Piteti, potrivit unui comunicat de pres al grupului Union, remis Rompres. "Le mulumim partenerilor notri pentru ncrederea acordat i pentru faptul c ne-au oferit oportunitatea de a ne extinde i dezvolta pe piaa local, n cadrul unuia dintre cele mai renumite centre comerciale de tip mall din lume. Le vom oferi pitetenilor valorile care au fcut din Univers'all unul dintre cele mai apreciate supermarket-uri autohtone: responsabilitate, respect, promptitudine i inovaie, care se vor concretiza ntr-o selecie deosebit de produse i excelena unor servicii complementare", a declarat Geo Buruian, director general al Univers'all.

"Aceast cooperare excelent este un semnal pozitiv pentru activitatea noastr i un indicator al angajamentului Euromall fa de Romnia. Companiile noastre mprtesc valori similare i cu siguran oferta noastr comun se va dezvolta i n viitor, pentu a acoperi ct mai bine nevoile romnilor", a artat domnul Moshe Turgeman, responsabil de componenta de marketing a proiectului Euromall.

Supermarket-ul Univers'all va fi amenajat la parterul complexului comercial Euromall Piteti i va avea o suprafa de peste 2100 de metri ptrai. Pe lng faptul c pune n vnzare, pe suprafee extise, o gam larg de produse alimentare i nealimentare, Unviers'all ofer produse la preuri competitive, precum i o varietate de servicii complementare destinate confortului clienilor.

Lansarea oficial a complexului comercial Euromall Piteti este preconizat a avea loc n februarie 2007. n prezent se desfoar lucrrile de construcie ale centrului comercial, demarate la sfritul anului 2005. Pn n prezent, Euromall a ncheiat deja contracte de parteneriat pentru peste 60 la sut din suprafaa destinat nchirierii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri