Grupul francez Union Investi■ii a semnat un contract de parteneriat cu re■eaua romÔneascŃ de supermarket-uri Univers\'all, primul lan■ na■ional de supermarketuri 100 la sutŃ romÔne║ti, au anun■at, luni, reprezentan■i ai companiei
Primul Euromall din RomÔnia construit de Union va fi amplasat la Pite║ti, potrivit unui comunicat de presŃ al grupului Union, remis Rompres. "Le mul■umim partenerilor no║tri pentru ţncrederea acordatŃ ║i pentru faptul cŃ ne-au oferit oportunitatea de a ne extinde ║i dezvolta pe pia■a localŃ, ţn cadrul unuia dintre cele mai renumite centre comerciale de tip mall din lume. Le vom oferi pite║tenilor valorile care au fŃcut din Univers'all unul dintre cele mai apreciate supermarket-uri autohtone: responsabilitate, respect, promptitudine ║i inova■ie, care se vor concretiza ţntr-o selec■ie deosebitŃ de produse ║i excelen■a unor servicii complementare", a declarat Geo BuruianŃ, director general al Univers'all.

"AceastŃ cooperare excelentŃ este un semnal pozitiv pentru activitatea noastrŃ ║i un indicator al angajamentului Euromall fa■Ń de RomÔnia. Companiile noastre ţmpŃrtŃ║esc valori similare ║i cu siguran■Ń oferta noastrŃ comunŃ se va dezvolta ║i ţn viitor, pentu a acoperi cÔt mai bine nevoile romÔnilor", a arŃtat domnul Moshe Turgeman, responsabil de componenta de marketing a proiectului Euromall.

Supermarket-ul Univers'all va fi amenajat la parterul complexului comercial Euromall Pite║ti ║i va avea o suprafa■Ń de peste 2100 de metri pŃtra■i. Pe lÔngŃ faptul cŃ pune ţn vÔnzare, pe suprafe■e extise, o gamŃ largŃ de produse alimentare ║i nealimentare, Unviers'all oferŃ produse la pre■uri competitive, precum ║i o varietate de servicii complementare destinate confortului clien■ilor.

Lansarea oficialŃ a complexului comercial Euromall Pite║ti este preconizatŃ a avea loc ţn februarie 2007. ╬n prezent se desfŃ║oarŃ lucrŃrile de construc■ie ale centrului comercial, demarate la sfÔr║itul anului 2005. PÔnŃ ţn prezent, Euromall a ţncheiat deja contracte de parteneriat pentru peste 60 la sutŃ din suprafa■a destinatŃ ţnchirierii.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Companii »


Setari Cookie-uri