Primul Euromall din Romnia construit de Union va fi amplasat la Piteti, potrivit unui comunicat de pres al grupului Union, remis Rompres. "Le mulumim partenerilor notri pentru ncrederea acordat i pentru faptul c ne-au oferit oportunitatea de a ne extinde i dezvolta pe piaa local, n cadrul unuia dintre cele mai renumite centre comerciale de tip mall din lume. Le vom oferi pitetenilor valorile care au fcut din Univers'all unul dintre cele mai apreciate supermarket-uri autohtone: responsabilitate, respect, promptitudine i inovaie, care se vor concretiza ntr-o selecie deosebit de produse i excelena unor servicii complementare", a declarat Geo Buruian, director general al Univers'all.

"Aceast cooperare excelent este un semnal pozitiv pentru activitatea noastr i un indicator al angajamentului Euromall fa de Romnia. Companiile noastre mprtesc valori similare i cu siguran oferta noastr comun se va dezvolta i n viitor, pentu a acoperi ct mai bine nevoile romnilor", a artat domnul Moshe Turgeman, responsabil de componenta de marketing a proiectului Euromall.

Supermarket-ul Univers'all va fi amenajat la parterul complexului comercial Euromall Piteti i va avea o suprafa de peste 2100 de metri ptrai. Pe lng faptul c pune n vnzare, pe suprafee extise, o gam larg de produse alimentare i nealimentare, Unviers'all ofer produse la preuri competitive, precum i o varietate de servicii complementare destinate confortului clienilor.

Lansarea oficial a complexului comercial Euromall Piteti este preconizat a avea loc n februarie 2007. n prezent se desfoar lucrrile de construcie ale centrului comercial, demarate la sfritul anului 2005. Pn n prezent, Euromall a ncheiat deja contracte de parteneriat pentru peste 60 la sut din suprafaa destinat nchirierii.