Retailerul Profi, controlat de fondul de investitii Enterprise Investors (EI), a inaugurat saptamana aceasta un nou magazin, la Fieni, judetul Dambovita.
„Aceasta este prima unitate de retail modern din Fieni. Ea ridica pe o noua treapta nivelul de calitate. Ca in toate celelalte magazine ale noastre, si aici gama Profi este de aproximativ 5.000 de produse", a declarat Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food.

Noul magazin este situat pe strada Republicii si este cel de-al 122-lea din cadrul retelei. Unitatea are o suprafata totala de 800 mp si o sala de vanzari de 540 mp.

Tot saptamana aceasta, retailerul a anuntat ca sediul magazinelor Profi s-a mutat intr-o cladire noua, cu sapte etaje, din Timisoara.

„Compania creste in ritm alert, iar volumul sporit de afaceri face necesar un numar mai mare de birouri", potrivit lui Musial.

Noul sediu are o suprafata de aproximativ 2.400 mp si are propria parcare, precum si un minimagazin Profi la parter.

In aprilie anul acesta, Profi a anuntat ca se va extinde pana la 130 de unitati in decursul a doua luni. Planul final de dezvoltare a retelei vizeaza 200 - 300 de magazine in total.

Reteaua Profi a fost preluata de Enterprise Investors in toamna lui 2009, intr-o tranzactie de 66 milioane de euro. La momentul respectiv, lantul de magazine (cu politica de discount la vremea aceea) numara 67 de unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri