Toti cei care au asteptat promotiile de Paste pentru a achizitiona frigidere, aragazuri sau televizoare nu au de ce regreta. Marile magazine care comercializeaza astfel de produse pun la dispozitia clientilor, timp de citeva saptamini, oferte tentante. Daca optiunea cumparatorului s-a indreptat catre produsele Arctic, cel mai bine ar fi sa cumpere aragazul dorit dintr-un magazin Altex. Cei care achizitioneaza pina la 30 aprilie produse in valoare de peste 1.600 de lei noi prin intermediul cardurilor BCR-Altex primesc inapoi zece procente din valoarea achizitiei.

äCardul poate fi folosit atit pentru achizitionarea de produse, cit si pentru extragerea de numerar de la orice bancomat, in limita a 5.000 de euro, respectiv pentru efectuarea de plati prin ATMô, ne-a precizat Ramona Radut, director credite de consum Altex. Cardul poate fi obtinut cu ajutorul actului de identitate si al adeverintei de salariu, pentru un credit maxim de 3.000 de euro, la documentatie adaugindu-se si cartea de munca, pentru credite mai mari.

Un leu pe zi

Nici reprezentantii Domo nu s-au lasat mai prejos si au lansat pentru aceasta perioada campania äun leu pe ziô. äIn primavara e sezon de electronice si electrocasnice si in mod traditional oamenii se innoiesc, astfel ne-am decis sa venim cu o campanie promotionala. Sustinem consumatorii in achizitionarea celor mai noi si mai performante electronice si electrocasniceô, a spus Simona Vlad, reprezentanta Domo. Cei care se hotarasc sa-si utileze casa cu produse electrocasnice pot opta pentru un credit direct din magazinul Domo.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4911&art=11729&cHash=8c26c76efe