Actionariatul lantului de restaurante fast-food Gregoryĺs RomÔnia s-a modificat in urma unor transferuri de actiuni validate la ultima Adunare Generala a Actionarilor .

Compania Stonnage Holdings Ltd a cesionat firmei Gregoryĺs Micromeals International LTD 2.297.872 actiuni, cu o valoare echivalenta de 68.984 dolari, reprezentand 2,403 din capitalul social al SC Gregory's RomÔnia SA, si a iesit din societate. De asemenea, Mobane Ltd a cesionat catre Xenisis Enterprises Ltd 13.856.435 actiuni, echivalentul a 415.000 dolari, reprezentand 14,492% din pachetul total, tranzactie in urma careia si-a pierdut drepturile de actionar.

Decizia adoptata anul trecut, de listare a actiunilor pe Bursa Electronica Rasdaq, nu a fost validata la ultima reuniune a actionarilor. Directorul general al societatii, Ioan Cristian Mesaros, numit membru in Consiliul de Administratie la ultima AGA, spune ca actionarii nu au renuntat definitiv la ideea cotarii. äDin cauza fuziunii dintre BVB si Rasdaq, cotarea a fost amanata. Nu sunt prea clare reglementarile. Ramanem in stand-by pentru a vedea ce se intamplaô, a declarat pentru SFin Ioan Cristian Mesaros. ôNu vorbim de renuntare, este doar o amanareô, a precizat domnia sa.

Societatea a imprumutat 204.000 euro de la Gregoryĺs Mikrogeumata, 26.400 euro de la Prudent Investment Ltd si 9.600 euro de la Debvale Ltd, termenul de rambursare fiind 30.06.2006. Potrivit hotararii AGA, suma va fi utilizata pentru ärambursarea imprumutului de la Alpha Bank si o parte pentru finantarea activitatii si/sau reducerea unor datoriiô.
Gregory's RomÔnia are un capital social de peste 3 milioane euro. In acest moment, compania are 10 actionari, cei mai importanti fiind Gregoryĺs Micromeals International LTD (44,70%), cu un aport de 1,44 milioane euro, Xenisis Enterprises Ltd (31,57%), Prudent Investment Ltd (11,21%), Gregoryĺs Mikrogeumata (5,58%) si Debvale Limited (4,88%).
Societatea a avut ţn 2004 o cifra de afaceri de 73.274.146.000 lei, dar a ţncheiat anul cu o pierdere neta de 21.833.114.000 lei, potrivit ultimelor date disponibile privind situatia economico-financiara a lantului de restaurante.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Companii »


Setari Cookie-uri