Mihail Basulescu a fost demis de la conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), ministrul Transporturilor, spunand ca decizia a fost luata din cauza intarzierilor inregistrate in derularea lucrarilor de constructie a autostrazii Bucuresti-Ploiesti.
Director general a fost numit Mircea Pop, anterior director in CNADNR.

"Ati vazut ce grad mare de intarziere avem pe autostrada Bucuresti-Ploiesti", a spus ministrul Transporturilor, intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a decis schimbarea conducerii CNADNR.

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a inspectat joi santierul si a declarat ca autostrada Bucuresti-Ploiesti nu va fi deschisa circulatiei la 30 iunie, data stabilita dupa mai multe amanari, noul termen avansat de autoritati fiind 1 august, cand va incepe traficul, insa cu restrictii de viteza si dupa ce vor fi remediate unele defectiuni de constructie, scrie Mediafax.

Primul termen de dare in folosinta a fost 2010, finalizarea fiind amanata de mai multe ori.

Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti sunt impartite in doua sectoare, respectiv Bucuresti-Moara Vlasiei, unde lucreaza consortiul italian Impressa Pizzarotti/Tirrena Scavi, si Moara Vlasiei-Ploiesti, construit de asocierea Spedition UMB/Pa&Co International/Euroconstruct '98/Com-Axa.

Valoarea totala a lucrarilor este de 450 milioane euro.

Basulescu a preluat conducerea CNADNR dupa ce Daniela Draghia a demisionat la finele lunii mai.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri