Hornbach Romania, unul dintre principalii retaileri de materiale de constructii si gradinarit, deschide la Timisoara cel de-al cincilea magazin din Romania, in urma unei investitii de 30 de milioane de euro, a anuntat miercuri compania.
Magazinul are o suprafata totala de 22.500 de metri patrati si comercializeaza 60.000 de articole permanent pe stoc si alte 60.000 la comanda, scrie Mediafax.

Pe o suprafata de 9.300 de metri patrati se desfasoara zona de materiale de constructii si amenajari, in timp ce pe 5.300 metri patrati se regaseste o zona speciala pentru produsele de gradina.

In plus, noul magazin dispune de o zona Drive In de 7.900 metri patrati si de o parcare pentru 490 de masini. Magazinul are 120 de angajati.

"Noul magazin este situat pe o suprafata de 52.000 de metri patrati, terenul fiind achizitionat anul trecut.

Constructia magazinului a inceput imediat dupa achizitie, in iulie 2011, fiind finalizata in aceasta vara. Odata cu inaugurarea magazinului nostru, zona comerciala in care se integreaza atinge un areal cu o dimensiune de aproximativ 160.000 metri patrati, suprafata de vanzare depasind 50.000 de metri patrati", a declarat Dan Badescu, directorul de expansiune al companiei.

Grupul Hornbach, fondat in 1877, este o afacere de familie si se numara printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si gradinarit din Europa.

Cotata la Bursa din Frankfurt inca din 1987, compania activeaza in noua tari europene, operand 136 de magazine, inclusiv cel din Timisoara.

In Romania, Hornbach a deschis primul magazin in 2007, iar in prezent detine trei magazine in Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), unul in Brasov si unul in Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri