Cel mai mare show-room apartinand unui singur brand

La etajul 3 al Complexului Unirea Shopping Center s-a deschis cel mai mare magazin din tara care comercializeaza produse apartinand unui singur brand, Sony. Pe o suprafata de peste 210 mp vor fi prezentate peste 2.000 de produse si accesorii ale marcii respective, reprezentand cea mai variata gama din Romania. Tot aici va exista si un punct de receptie unde se vor primi pentru service produse de mici dimensiuni, din categoria reportofoane, walkman-uri, camere foto, camere video.

Mentionam ca reteaua de magazine Sony Center s-a constituit in 1994 si cuprinde sase magazine, dintre care patru in Bucuresti. Reamenajarea magazinului de la etajul 3 al Complexului Unirea Shopping Center a costat circa 50.000 de euro si reprezinta cea de-a doua investitie din acest an dupa inaugurarea magazinului de pe Esplanada Cora.
Pe piata noastra, cel mai mare concurent al Sony este Philips, iar cele mai vandute produse sunt televizoarele - clasice cu tub cinescop, pe tehnologie de 50 Hz, dar cu ecran plat. Urmeaza camerele foto digitale, segment pe care Sony este lider de piata, si camerele video - produse pentru care se discuta eliminarea platii accizelor de 25%, asa cum s-a intamplat si in cazul camerelor foto.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri