Reteaua privata de sanatate Regina Maria va inaugura oficial, in luna septembrie, Spitalul Baneasa, primul spital privat din Romania dedicat sanatatii femeilor si copiilor.

„Spitalul Baneasa va reuni serviciile complexe de obstetrica-ginecologie cu cele de pediatrie din momentul nasterii pana la 18 ani", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

De la ingrijiri de rutina, la proceduri chirurgicale complexe si terapie intensiva, Spitalul Baneasa ofera:

• camera de garda 24/24h, serviciile de terapie intensiva si prin toate tipurile de investigatii si interventii ginecologice complexe;
• echipa medicala formata din 75 de medici de obstetrica – ginecologie;
• terapie intensiva neonatala;
• servicii de cardiologie pediatrica, chirurgie generala si ortopedie pediatrica cu o echipa de medici de renume;

Reteaua privata de sanatate Regina Maria, cea mai mare retea de servicii medicale private din Romania, are peste 1.000 de medici permanenti si colaboratori in cele sase spitale si 18 policlinici deja existente in Bucuresti si in tara.

Regina Maria inseamna servicii spitalicesti, de maternitate, policlinici, imagistica, pediatrie, laboratoare clinice si celule stem. Aceasta include: 18 policlinici proprii in Bucuresti si in tara, sase spitale, trei campusuri medicale, Divizia de Laboratoare Clinice, Banca Centrala de Celule Stem, peste 130 de clinici partenere in toata tara si peste 160 000 de abonati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romanii sunt prea saraci pentru a-si cumpara parfumuri ieftine