Aproape jumatate dintre romani (46%) au consumat bere in ultima luna, iar 49% dintre acestia spun ca berea nu le lipseste din frigider, mai ales in perioada verii, potrivit unui studiu al GfK la solicitarea Asociatiei Berarii Romaniei, scrie Mediafax.
Intr-un clasament al produselor care nu lipsesc din frigider vara, berea se situeaza chiar inaintea unui produs popular in timpul sezonului cald cum este inghetata, potrivit asociatiei.

Pe primul loc din punct de vedere al persoanelor care au consumat in ultima luna bere se situeaza bucurestenii, ei afirmand in proportie de 76% ca aceasta nu le lipseste din frigider, mai ales pe perioada verii. Pe urmatorul loc in clasament se afla Muntenia, unde 58% dintre locuitori spun ca berea este nelipsita din frigidere, regiune urmata de Oltenia, cu 56%.

Datele se refera la persoane cu varsta de peste 18 ani care au consumat bere in ultima luna.

Studiul a fost efectuat pe un esantion reprezentativ la nivel national, de 1.024 persoane, barbati si femei, cu varsta peste 18 ani, iar perioada in care s-a derulat studiul a fost mai - iunie 2012.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri