Tinand cont de aceasta tendinta de crestere a pietei, compania Kraft Foods Romania a lansat noul baton Smash, de o calitate mult imbunatatita.
       
"Noul Smash este o combinatie de arahide crocante, intr-un nougat moale si caramel abundent, totul imbracat intru-un strat generos de ciocolata. Dezvoltarea noului produs a avut la baza informatiile colectate de la consumatori, care au aratat ca acestia isi doresc un Smash nou, cu un continut mai mare de arahide, o masa de caramel mai moale si cu un gust mai intens de ciocolata", a declarat Adrian Cernautan, brand manager Smash.
       
Smash este un baton de ciocolata care se adreseaza atat persoanelor dinamice si independente, cu stil de viata activ, care cauta efectul energizant al combinatiei de arahide cu caramel si ciocolata, cat si persoanelor care doresc pur si simplu sa savureze un baton de ciocolata intr-o pauza binemeritata.
       
Daca toti tinerii intre 16 si 24 de ani din Romania ar merge cu rolele aproape 500 de zile, fara intrerupere, ar putea consuma valoarea energetica a celor peste 40 milioane de batoane Smash vandute in cei opt ani de la lansare.
       
Consumatorii de batoane de ciocolata sunt in principal tinerii intre 16 si 24 ani. Batoanele de ciocolata sunt numite produse de impuls, datorita comportamentului de consum inregistrat in aceasta categorie: consumatorul decide sa achizitioneze produsul in cea mai mare parte la punctul de vanzare si sa-l consume, de obicei, in afara casei, pe drum sau la scoala/birou.

De aceea, si plasarea acestor produse se face de cele mai multe ori in asa-numita "zona de impuls", ca de exemplu in apropierea casei de marcat, pentru a le fi la indemana.
       
Kraft Foods Inc. este a doua mare companie din lume din domeniul produselor alimentare. Compania este prezenta in 155 de tari, marcile Kraft cele mai preferate fiin branza si produsele semipreparate Kraft, cafeaua Jacobs, Gevalia si Maxwell House, preparatele de carne Oscar Mayer, pizza DiGiorno, biscuitii Oreo, biscuitii sarati si cartofi prajiti Ritz Wheat Thins, crema de branza Philadelphia, ciocolata Milka si Côte d'Or, cerealele Honey Bunches of Oats, sosurile pentru salata Good Seasons si bauturile racoritoare Tang si Capri Sun.

La acestea se adauga sistemul de bauturi calde Tassimo, gama de produse South Beach Diet si o categorie in crestere de produse "mai-bune-pentru-tine" Sensible Solution