McDonald’s redeschide astazi restaurantul din Piata Romana din Capitala, cu un nou concept. Arta urbana si tehnologia dau tonul in designul restaurantului.
Investitia in modernizarea restaurantului s-a ridicat la 750.000 euro. Lucrarile de amenajare au durat 4 saptamani, iar locatia a fost inchisa doar cateva zile.

Restaurantul are un design inspirat din arta urbana. In aceasta dimineata cateva zeci de curiosi erau deja adunati in fata restaurantului, mai ales ca in incinta McDonald’s a fost deschis noul sezon al emisiunii Razvan si Dani, transmisa de Antena 1.

Restaurantul, descris de companie ca fiind “cel mai inovativ” din retea, va avea parte de o deschidere cu street dance si alte forme de arta urbana.

Printre oaspetii McDonald's s-a numarat si fostul tenismen Ilie Nastase, care a fost prezent la eveniment alaturi de familie.

McDonald’s detine peste 60 de restaurante in Romania, iar pana in prezent investitiile totale ale companiei pe plan local depasesc 100 milioane dolari.

Compania a demarat in urma cu cativa ani un proces de remodelare a restaurantelor din Romania. Anul acesta, McDonald's a redeschis doua restaurante, cel din Piata Romana si cel de la Brancoveanu, din Bucuresti. Alte doua restaurante urmeaza sa fie modernizate, in tara. In plus, compania are in plan in acest an si o deschidere de restaurant.

Bugetul dedicat modernizarii restaurantului din Piata Romana a fost cu 20-30% mai mare decat in cazul unei modernizari standard, si ca urmare a suprafetei, dar si a conceptului. Pe langa decoratiunile peretilor, stil graffiti, restaurantul este dotat si cu ipad-uri, care pot fi utilizate gratuit de vizitatori.

De asemenea, bugetul de marketing si comunicare dedicat redeschiderii restaurantului din Romana este mai mare decat media unde redeschiderii, cifrata undeva la 20.000 lei.

Restaurantul din Romana este in top 5 unitati McDonald's din Romania ca cifra de afaceri, avand 7-8.000 de clienti pe zi.

Sursa foto: McDonald's Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri