RTC Proffice Experience, lider national pe piata de birotica si papetarie, a incheiat un parteneriat strategic cu Lyreco, liderul european in furnizarea de solutii de birotica pentru comunitatea de business si in furnizarea de produse de papetarie B2B. Acest parteneriat inseamna cateva mil. euro anual pentru compania romaneasca.
Practic, prin acest parteneriat RTC Proffice va furniza produse si servicii filialelor locale ale clientilor internationali ai Lyreco.

“Desi cifrele nu sunt de neglijat si in acest sens ne asteptam ca acest parteneriat sa ne aduca vanzari si clienti in valoare de cateva milioane de euro pe an, pentru RTC importanta majora a acestui parteneriat consta in asocierea cu liderul european si accesul la know-how, ceea ce ne va permite lansarea unor initiative noi pentru toti clientii nostril”, a spus Cornel Marin, presedintele Consiliului de Administratie al RTC pentru wall-street.ro.

Lyreco este cea mai mare companie din Europa atunci cand vine vorba despre solutii de birotica pentru comunitatea de business si furnizarea de produse de papetarie B2B, fiind prezenta in 39 de tari la nivel global. Pe unele piete, asa cum sunt Japonia, Brazilia, Africa de Sud sau Rusia, unde nu are o prezenta directa, Lyreco isi alege un partener care este, de obicei, liderul pe piata locala, formand astfel aliante strategice.

Pe baza acestui model de business, Lyreco a selectat in Romania RTC, liderul national pe piata de birotica si papetarie.

RTC face parte din portofoliul de companii detinute de fondul de investitii suedez, Oresa Ventures. Oresa Ventures este un fond suedez de investitii private care activeaza cu succes pe piata romaneasca de aproape 20 de ani, dezvoltand companii, precum Fabryo, Kiwi Finance, Medicover, Synevo, La Fantana, Flanco, Credisson, Motoractive, Brewery Holding.

Cu vanzari anuale de aproximativ 2,2 miliarde de euro, Lyreco este liderul european al pietei de birotica si papetarie. Lyreco acopera, de asemenea, Canada, Australia si Asia si odata cu semnarea parteneriatului cu RTC Romania ajunge sa isi desfasoare activitatea in 39 de tari, pe cinci continente.

“Acest parteneriat se inscrie in planul nostru strategic de a ne imbunatati constant serviciiile oferite clientilor la nivel global,” a declarant Steve Law, CEO Lyreco.

EOSA (asociatia europeana a jucatorilor din domeniu) ramane in continuare foarte importanta pentru noi la nivel de experienta pe achizitii si know-how, dar, in acelasi timp, suntem incantati sa devenim partener Lyreco in Romania si sa oferim o gama completa de produse si servicii filialelor din Romania ale clientilor lor internationali,” a declarant Cornel Marian, presedintele Consiliului de Administratie RTC.

RTC Proffice Experience este lider pe piata de birotica si papetarie din Romania de mai bine de doua decenii. Incepand din 2011, compania face parte din portofoliul de companii detinute de fondul de investitii suedez Oresa Ventures.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri