Nu are in plan niciun exit, dar nici investitii in business-uri noi. Totusi, daca ar fi sa investeasca ar alege agricultura. "Nu poti sa lucrezi cu o fabrica doar cand e lapte si miere", spune antreprenoarea despre o posibila vanzare.
In acest moment, Luchi Georgescu, proprietara productorului de vin Vincon si a celui de mezeluri Meda Prod, nu are in plan nici sa vanda vreun business, nici sa se implice in alte afaceri, daca ar fi insa un domeniu in care ar dori la un moment dat sa investeasca, acesta ar fi agricultura. “Dar nu orice fel de agricultura, ci agricultura dusa in lant trofic, pana la produsul final”, a mentionat femeia de afaceri.

„Nu ma gandesc sa vand. Pentru Vincon am avut o oferta in 2008 de la un fond de investitii american pentru 60 mil.euro, dar nu am putut sa vand. Nu poti sa lucrezi cu o fabrica doar cand este lapte si miere. Cunosc stilul asta de antreprenoriat romanesc, stai cand e bine si pe urma vinzi. Sunt firme muncite cu greu. Cineva mai si trebuie sa faca ceva, nu doar sa cheltuie banii in St. Tropez”, spune Luchi Georgescu.

“In perioada asta este o performanta sa existi”, a conchis femeia de afaceri.

Cititi mai multe in materialul Metamorfoza unei foste companii de stat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri