Compania de petrol si gaze MOL anunta pentru perioada urmatoare planuri de dezvoltare a retelei de benzinarii. O noua statie de alimentare cu carburanti a fost deschisa recent in Timisoara.

„Reteaua MOL Romania a ajuns astfel la 131 de benzinarii si intentionam sa continuam planurile de dezvoltare, conform strategiei de a creste prezenta MOL pe piata romaneasca", a declarat Kinga Daradics, CEO-ul companiei.

Investitia in deschiderea noii benzinarii din Timisoara, care este amplasata pe Calea Aradului, a fost de un milion de euro, potrivit oficialilor companiei. MOL opereaza sase benzinarii in Timisoara.

Noua benzinarie este construita pe un teren de 1.350 de metri patrati si include un magazin cu produse alimentare si nealimentare de 45 de metri patrati.

„Avem in plan in perioada urmatoare deschiderea altor unitati, aflate in diferite stadii de dezvoltare. De asemenea, sunt in curs de derulare proiecte de reorganizare a unor magazine si de modernizare identitatii vizuale a unor benzinarii", a mai spus Daradics.

MOL este o companie ungara de petrol si gaze. Cei mai mari concurenti ai MOL in Romania sunt Petrom, Rompetrol si Lukoil.

Grupul MOL are operatiuni de explorare in 11 tari, iar de productie in sapte state. Compania ungara controleaza cinci rafinarii si doua unitati petrochimie. In total, grupul are o retea de peste 1.700 de benzinarii in zona Europei Centrale si de Sud-Est.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
ROTTCO vrea sa uneasca triburile micilor benzinari privati
Setari Cookie-uri