Elmas Brasov, companie importatoare de instalatii de ridicat (scari rulante, ascensoare), anunta incheierea unui contract de reprezentare exclusiva pe teritoriul Romaniei si al Moldovei, cu firma elvetiana Bucher Hydraulics AG.
Elmas devine astfel reprezentanta pentru divizia Ascensoare din cadrul Bucher Hydraulics, care asigura comercializarea gamei complete de componente hidraulice (grupuri hidraulice, pistoane, valve, electronica, etc.) necesare la echiparea ascensoarelor.

Compania elvetiana este un renumit producator de componente hidraulice, cu o traditie si experienta de peste 80 de ani in domeniul hidraulic.

Produsele fabricate in cele 11 locatii diferite, situate in SUA, Europa si Asia, precum si reteaua internationala de centre de vanzari asigura o buna operativitate fata de clientii din intreaga lume.

Cu o experienta de 15 ani in constructia, montajul si servisarea ascensoarelor in Romania, societatea Elmas constituie un partener de incredere pentru cei mai importanti furnizori de renume din domeniul ascensoarelor.

Compania Elmas este prezenta pe piata romaneasca din anul 1991, ca furnizor si producator de instalatii de ridicat. In prezent societatea este partener exclusiv n Romania al companiilor germane de renume: Demag-Macarale & Componente.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri